Kart - Kiszállítás

A boltod mától házhoz jár.

* Elérhető iPhone-on és Android készülékeken

Házhoz jön a bevásárlás, még ma!

 • „Miben tud nekem a Kart segíteni?”

  A számodra lehető legkényelmesebb módon. Ugyanis összegyűjtöttük a közeledben lévő boltokat, hogy gyorsan és egyszerűen tudj bevásárolni, anélkül, hogy akár csak az utcára ki kelljen tenned a lábad. Fárasztó bevásárlás és tömegben tipródás helyett, mostantól a kedvenc elfoglaltságaidra fordíthatod a drága idődet. A bevásárlást pedig ránk bízhatod.

 • „Rendben, de honnan tudjátok, mire van szükségem?”

  Azt valóban nem tudjuk, hogy hány liter tejet isztok meg egy héten, de azt igen, hogy hogyan jut el hozzátok. Csak előkapod a telefonodat és a mobil applikáció letöltésével hozzáférsz a környékbeli boltokhoz. A kedvenc közérted terméklistájáról kényelmesen összeválogathatod, mire van szükséged. Pakolj mindent a virtuális kosaradba, fizess egyszerűen online, és már visszük is neked a csomagodat.

 • „El is hozzátok? Mikor? Nem várhatok heteket…”

  Nem is kell. Mi bolt futárok suhanunk egyik címről a másikra, csak épp nem forró pizzát, hanem a komplett bevásárlásodat visszük. A rendelés leadását követően a boltban összekészítik csomagodat és még aznap kiszállítjuk Neked.

Regisztráld boltodat

Egyszerűen és gyorsan bevezethető szolgáltatás, amivel online értékesítheted termékeidet. Azok házhozszállításáról pedig - saját fuvareszköz hiányában -, mi gondoskodunk!

 • „Hogyan segít a Kart az üzletem fejlesztésében?”

  Mi egy alkalmazást biztosítunk számodra, mellyel könnyen menedzselheted vásárlóid rendeléseit. Az online jelenléttel pedig szélesebb vevői kör elérésére tehetsz szert.

 • „Jól hangzik! Hány hét alatt tudom bevezetni az új szolgáltatást?”

  Ne hetekben, hanem órákban gondolkodj. Az alkalmazás megrendelését követően 24 órán belül elküldjük Neked a menedzsment felület elérését, ahol feltöltheted termékeidet és nyomon követheted megrendeléseidet.

 • „Hogy juttatom el a termékeket a vevőimhez?”

  Válaszd házhozszállítás szolgáltatásunkat, és az összekészített csomagokat még aznap házhoz szállítjuk partnerünk, a miniBUD segítségével. Ha a kiszállításokat saját fuvareszközzel végeznéd, úgy mi csupán a vevői megrendeléseket továbbítjuk számodra.

Bart

Töltsd le, és rendelj sorban állás nélkül!

*Elérhető iPhone-on és Android készülékeken

REGISZTRÁLJ MÉG MA!

Értékesíts online holnaptól!

Ha kedvet kaptál, ne maradj le és csatlakozz Te is! Regisztrálj még ma, hogy mielőbb bevezethesd ezt az innovatív szolgáltatást. Regisztrációdat követően felvesszük veled a kapcsolatot.